Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Sex, drugs, rock n’ roll και... φυλακή!!!


Περίπου 100 άνθρωποι που πήραν μέρος σε μια ροκ συναυλία στην πόλη Σιράζ του Νοτίου Ιράν συνελήφθησαν από τις αρχές κατηγορούμενοι ως μέλη «ομάδας πιστών του Σατανά». «Τα μέλη ομάδας που λατρεύει τον Σατανά συνελήφθησαν στη διάρκεια ανήθικης συναυλίας στη Σιράζ» δήλωσε ο τοπικός υπεύθυνος των Φρουρών της Επανάστασης Αμπάς Χαμιντί.

«Η συναυλία γινόταν σε έναν κήπο κοντά στην πόλη και η σατανιστική τελετή μεταδιδόταν σε όλον τον κόσμο μέσω του Ιnternet» είπε, προσθέτοντας ότι οι συνδαιτυμόνες «έπιναν αλκοόλ,τραυματίζονταν και ρουφούσαν το αίμα». Οι συλλήψεις ήταν αποτέλεσμα επιχείρησης παρακολούθησης «ομάδων σχετιζομένων με το εξωτερικό» από τις υπηρεσίες πληροφοριών των Μπασιτζί, οι οποίοι υπάγονται στους Φρουρούς της Επανάστασης.

Οι ιρανικές αρχές ταυτίζουν συνήθως τις συναυλίες ροκ, οι οποίες είναι απαγορευμένες στην Ισλαμική Δημοκρατία, με σατανιστικές τελετές. Οι Φρουροί της Επανάστασης, ιδεολογικός θεματοφύλακας του ισλαμικού καθεστώτος, και οι Μπασιτζί έχουν εντείνει τελευταία την εκστρατεία κατά των «παρακμιακών φαινομένων» στην κοινωνία, τα οποία κατά τη γνώμη τους εντάσσονται στο πλαίσιο της δυτικής πολιτισμικής επίθεσης κατά του Ιράν.

2 σχόλια:

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Μάλλον πάλι καλά να λέμε που έχουμε μόνο την Λουκα και ρίχνει κατάρες...

Rock N Rolla είπε...

Παει κ αυτη!!!εγινε και αυτη πλεον διασημοτητα και ασχολειται μονο με τον Ψινακη, αντε και κανεναν Μικρουτσικο!! Εναν ανθρωπο ειχαμε και μεις να μας βαλει στον ισιο δρομο, τον χασαμε και αυτον :pppp