Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2009

Sex, drugs, rock n’ roll και... φυλακή!!!


Περίπου 100 άνθρωποι που πήραν μέρος σε μια ροκ συναυλία στην πόλη Σιράζ του Νοτίου Ιράν συνελήφθησαν από τις αρχές κατηγορούμενοι ως μέλη «ομάδας πιστών του Σατανά». «Τα μέλη ομάδας που λατρεύει τον Σατανά συνελήφθησαν στη διάρκεια ανήθικης συναυλίας στη Σιράζ» δήλωσε ο τοπικός υπεύθυνος των Φρουρών της Επανάστασης Αμπάς Χαμιντί.

«Η συναυλία γινόταν σε έναν κήπο κοντά στην πόλη και η σατανιστική τελετή μεταδιδόταν σε όλον τον κόσμο μέσω του Ιnternet» είπε, προσθέτοντας ότι οι συνδαιτυμόνες «έπιναν αλκοόλ,τραυματίζονταν και ρουφούσαν το αίμα». Οι συλλήψεις ήταν αποτέλεσμα επιχείρησης παρακολούθησης «ομάδων σχετιζομένων με το εξωτερικό» από τις υπηρεσίες πληροφοριών των Μπασιτζί, οι οποίοι υπάγονται στους Φρουρούς της Επανάστασης.

Οι ιρανικές αρχές ταυτίζουν συνήθως τις συναυλίες ροκ, οι οποίες είναι απαγορευμένες στην Ισλαμική Δημοκρατία, με σατανιστικές τελετές. Οι Φρουροί της Επανάστασης, ιδεολογικός θεματοφύλακας του ισλαμικού καθεστώτος, και οι Μπασιτζί έχουν εντείνει τελευταία την εκστρατεία κατά των «παρακμιακών φαινομένων» στην κοινωνία, τα οποία κατά τη γνώμη τους εντάσσονται στο πλαίσιο της δυτικής πολιτισμικής επίθεσης κατά του Ιράν.

3 σχόλια:

Πέτσες © είπε...

Μάλλον πάλι καλά να λέμε που έχουμε μόνο την Λουκα και ρίχνει κατάρες...

Rock N Rolla είπε...

Παει κ αυτη!!!εγινε και αυτη πλεον διασημοτητα και ασχολειται μονο με τον Ψινακη, αντε και κανεναν Μικρουτσικο!! Εναν ανθρωπο ειχαμε και μεις να μας βαλει στον ισιο δρομο, τον χασαμε και αυτον :pppp

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫