Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Η Παραλία Του Μήνα: Αμμόλοφοι Καβάλας


Αμμόλοφοι Καβάλας μια εξωτική πλαζ που συγκεντρώνει την νεολαία

Βρίσκονται, ανάμεσα σε φυσικούς κολπίσκους και βράχια, προσφέροντας την απόλαυση της θάλασσας σε συνδυασμό με την χρυσή αμμουδιά και την χαρακτηριστική ανακτορούπολη.
Ξεχώρισε μέσα από το ίντερνετ ως η πέμπτη ωραιότερη παραλία της Ελλάδας με πρώτη αυτή της Ζακύνθου.

Της Μελαχροινής Μαρτίδου

Οι Αμμόλοφοι Νέας Περάμου, είναι η πιο εξωτική παραλία της Καβάλας και η πιο προβεβλημένη ταυτόχρονα στην Ελλάδα που σε περσινό διαγωνισμό του ίντερνετ κατετάγη Πέμπτη στην σειρά με πρώτη την φημισμένη παραλία της Ζακύνθου.

Βρίσκεται πίσω από την ανακτορούπολη, που είναι μια σειρά από βυζαντινά κάστρα και είναι η πιο μεγάλη σε έκταση παραλία στην Ελλάδα που διαθέτει τον μεγαλύτερο όγκο άμμου. Πολλές διαφημίσεις ποτών, έχουν γυριστεί στους Αμμόλοφους Καβάλας, που διοικητικά ανήκουν στον δήμο Ελευθερών όπου θα δείτε την νεολαία σχεδόν όλης της βόρειας Ελλάδας να κάνει εκεί τις βουτιές της.

Μπαράκια κυρίως, αλλά και κάποια ταβερνάκια προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενώ ένα μπάνιο στην θάλασσα της περιοχής κάτω από την μοναδική αμμουδιά των Αμμολόφων είναι πραγματικά μια εμπειρία. Θα την συναντήσετε 15 χιλιόμετρα από την Καβάλα στην περιοχή της Περάμου όπου πραγματικά γίνεται λαϊκό προσκύνημα.

Τα καλύτερα κορμιά, τα πιο σέξυ μαγιώ, τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ κάνουν την εμφάνισή τους εκεί και δικαιωματικά είναι η πιο κοσμική πλαζ της Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης που συνδυάζει ένα ξεχωριστό περιβάλλον αφού κυριαρχεί η απόλυτη ομορφιά της φύσης. Οι Αμμόλοφοι είναι ένας πραγματικά εξωτικός χώρος, η δε θάλασσα εκεί θυμίζει τα σμαραγδένια νησιά των καρτ ποστάλ κάποιων μακρινών κι απλησίαστων παραδείσων.

2 σχόλια:

ΠΕΤΣΑ! είπε...

μπράβο φίλε....Πολύ ωραίο το blog σου φαίνεται αρχικά!!!!
Καλη συνέχεια φιλάρα!!!

Rock N Rolla είπε...

ευχαριστω αδερφε!! Λάου λάου θα πάει η φάση...