Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Μουσική: Μεχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων των Depeche Mode

Από τις 23 Μαΐου μέχρι τις 20 Ιουνίου θα μπορούν να εξαργυρώνουν τα εισιτήριά τους οι κάτοχοι των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode, εφόσον δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία σε νεώτερη ημερομηνία που, σύμφωνα με την εταιρεία διοργάνωσης, πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Didi Music αναφέρει ότι η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας των Depeche Mode, της 12ης Μαΐου 2009 που αναβλήθηκε και για όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία σε νεώτερη ημερομηνία που θα γίνει γνωστή σύντομα, θα πραγματοποιηθεί από το Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και το Ticket House Θεσσαλονίκης, (Μητροπόλεως 102), από το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009.

«Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:
- To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε
- Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους είχε ακυρωθεί».

Μέρες και ωράρια λειτουργίας

Αθήνα: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30
Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00

Θεσσαλονίκη: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30
Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00

Ωστόσο, η εταιρεία διοργάνωσης της συναυλίας ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το management του συγκροτήματος θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για τον ορισμό νέας ημερομηνίας για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Για την αναβολή της συναυλίας

Ο ιδιοκτήτης της Didi Music Νίκος Λώρης ανέφερε στην ανακοίνωση:

«Με αφορμή την αναβολή της συναυλίας των Depeche Mode ξεκίνησε μια επίθεση, συντονισμένη πολλές φορές, με στόχο την εταιρία μας, τον χώρο που λειτουργεί, το Terra Vibe Park, το συγκρότημα και τους συνεργάτες μας. Τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις ξεφεύγουν από την έννοια κάθε καλόπιστης κριτικής που είναι πάντα καλοδεχούμενη και την επιζητούμε».

Ο κ. Λώρης δήλωσε ότι ο λόγος που δεν πραγματοποιήθηκε η συναυλία -όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις- ήταν «αποκλειστικά και μόνο η ασθένεια του Ντέιβ Γκάαν».

Για τις δυσκολίες απομάκρυνσης από τον συναυλιακό χώρο, ο κ. Λώρης δήλωσε: «Καθώς οι αρμόδιες Αρχές είναι οι μόνες που μπορούν να επέμβουν σε καίρια σημεία, ώστε να έχουμε σωστή ρύθμιση της κυκλοφορίας και αποτελεσματική χρήση των οδών πρόσβασης αλλά και την απομάκρυνση από τον κεντρικό δρόμο διάφορων καντινών που μπλοκάρουν την είσοδο και έξοδο του κοινού από το Terra Vibe Park, που αποδεδειγμένα επί χρόνια δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας και του κοινού, θεωρούμε πως πρέπει να εντείνουν τις καλές τους προσπάθειες».

«Σχετικά με τα σχόλια για την καταλληλότητα του χώρου του Terra Vibe Park να φιλοξενεί μεγάλα συναυλιακά γεγονότα, θα ήθελα απλώς να υπενθυμίσω ότι:
α) κανείς καλλιτέχνης του βεληνεκούς των Depeche Mode δεν θα έδινε την συγκατάθεσή του για την διεξαγωγή της συναυλίας σε ακατάλληλο χώρο και
β) την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή στον ίδιο χώρο των συναυλιών καλλιτεχνών όπως Roger Waters (Pink Floyd), Kylie, Metallica, Manu Chao και πολλοί άλλοι, αλλά και του Rockwave Festival» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο μάνατζερ του συγκροτήματος Τζόναθαν Κέσλερ δήλωσε: «Η ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode στο Terra Vibe στην Αθήνα στις 12 Μαΐου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ξαφνική και σοβαρή ασθένεια του Ντέιβ Γκάαν και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την επίδοση των διοργανωτών, της παραγωγής ή του χώρου του Terra Vibe».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 12ης Μαΐου περίπου 30.000 θαυμαστές των Depeche Mode έμειναν εμβρόντητοι όταν ενημερώθηκαν πως το γκρουπ δεν θα εμφανιστεί στη σκηνή του Terra Vibe στη Μαλακάσα.

Οι θαυμαστές των Depeche Mode ενημερώθηκαν για την ακύρωση στις 21:30 το βράδυ και αφού είχε πέσει στη σκηνή το logo του γκρουπ. Στη Μαλακάσα είχαν εμφανιστεί κανονικά οι Motor και οι Puressence.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις ο Γκάαν ένοιωσε αιφνίδια αδιαθεσία λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή και μεταφέρθηκε εκτάκτως σε ιδιωτική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: