Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Πλανήτης Γη: Για ηχορύπανση κατηγορήθηκαν οι AC/DC

Θα μας τρελάνουν τελείως οι Γερμανοί!! Εμείς πηγαίναμε γονατιστοί στην Παναγία της Τήνου μέχρι να καταφέρουμε να έρθουν στην Ελλάδα, και οι Γερμανοί θέλουν να τους δικάσουν για ηχορύπανση!! Έλεος δηλαδή... Διαβάστε την ιστορία παρακάτω και ας ελπίσουμε να μην βρεθεί καμια γριά από τις γνωστες εδώ στην Ελλάδα και γίνουμε και μεις ρεζίλι!!!


Την Παρασκευή (15/05) το θρυλικό συγκρότημα εμφανίστηκε στο Ολίμπια Στάντιον του Μονάχου και η αστυνομία της πόλης δέχτηκε καταγγελίες για ηχορύπανση ακόμα και 12 μίλια μακριά από το στάδιο.

Ωστόσο, η υπόθεση έφτασε μέχρι εκεί και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Πρέπει να τονίσουμε πάντως πως η αστυνομία ανακοίνωσε 4 συλλήψεις ατόμων με πλαστά εισιτήρια.

5 σχόλια:

korinoskilo είπε...

ο καθενας εχει δικαιομα να προφυλαξει τα αυτια του αν δεν του αρεσει κατι :ρρρρ

αυτοι καναν καταγγελια..... εμεις θα βριζαμε το συμπαν αν γινοταν :)))


την καλημερα μου :)))

Rock N Rolla είπε...

Καλη σου μερα Ελενα!!!

Δεν λεω, λογικο ειναι αυτο που λες!! Αλλα δεν κανεις καταγγελια σε ολοκληρο σταδιο και ειδικα οταν παιζουν συγροτηματα τετοια βεληνεκους!! Αντε να το κανεις αν παιζουν σε κανενα clubaki και εσυ μενεις απο πανω η διπλα!! Μαλλον δεν ακους AC/DC γι αυτο το λες :ppp

korinoskilo είπε...

το τζιν .... εκεινο το περιβοητο τζιν παντελονι που ηταν γραμμενο παντα εγραφε με μεγαλα γραμματα ac/dc και μαλιστα με τον κεραυνο στην μεση οπως αρμοζει :)))))))

τωρα πια οχι δεν ακουω .... χτυπιεμε αλλιως αντι να χτυπιεμε με τα τραγουδια τους :ρρρρρ

αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι σε μια χωρα σαν την γερμανια ... δεν αρμοζει να ακουγετε και να ενοχλει καποιος και μαλιστα 12 μιλια μακρια .... ουτε καν αν μενεις πανω απο κλαμπακι δεν ακους τπτ γιατι ειναι ολα ετσι κανονισμενα με μονοσεις για να μην ακουγοντε...... οποτε φυσικο ειναι να τους κακοφανει :)

για μας μπορει να ειναι κουφο .. γιατι καθομαστε και στις γυρω πολυκατοικιες και ακουμε συναυλιες .... γι αυτους οχι :))))))


καλησπερες :)

Rock N Rolla είπε...

Εχεις δικιο οσο αφορα τα μετρα που πηραν οι διοργανωτες για την ηχομονωση κτλ. Ισως να μην μπηκα στην θεση καποιου που δεν γουσταρει αυτη τη μουσικη και να μιλησα καθαρα απ' τη δικη μου θεση.. οπως και να χει, εξακολουθει να μου φαινεται καπως υπερβολικη η αντιδραση.Αλλα ισως μετα απο αυτο να παρουν οι διοργανωτες το μαθημα τους και να οργανωθουν καλυτερα!
ευχαριστω για τα σχολια παντως. Παρεπιπτοντως, πως χτυπιεσαι τωρα? :p

καλη σου μερα και παλι!!!

korinoskilo είπε...

στην εφορια
στο τεβε
στο σουπερ μαρκετ
στους γκομενους ... κτλ κτλ :ρρρρρρρρρρρ
χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χιουμορ χιουμορ
δεν ξερω αν ειναι μπλακ .... αλλα εχεις τοσα να συνχιστεις και να βριζεις ολη μερα που δεν χρειαζετε αλλο χτυπημα ;))))

καλο μεσημερι ......
παντως .... γι αυτο ειναι τα μπλοκ... να γινετε συζητηση και να ακουμε και αλλες αποψης .... και εγω ακουσα την δικη σου .... και χαιρομαι γι αυτο :)))