Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ψηλότερος άντρας στον κόσμο αναζητά τον έρωτα


Ο ψηλότερος άντρας του κόσμου, ο Τούρκος Σουλτάν Κοσέν που έχει ύψος 2 μέτρα και 46 εκατοστά, δήλωσε πως το μεγαλύτερο του όνειρο είναι να συναντήσει τον έρωτα. Ο 26χρονος άντρας έχει τις μεγαλύτερες παλάμες--27,5 εκατοστά--και τις μεγαλύτερες πατούσες--36,5 εκατοστά--όπως διευκρίνισαν οι αρμόδιοι του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο.

Το ύψος του ξεπερνά αυτό του Ουκρανού Λεονίντ Σταντίκ που είναι μόνο...2,36 μέτρα. ( Τον έφαγε!! Τάπας ο Ουκρανός!!!!!!!)

Μιλώντας για την ξαφνική δημοσιότητά του ο Κοσέν δήλωσε πως ελπίζει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του: "να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο στα μέτρα του, αλλά πάνω από όλα να παντρευτεί και να κάνει παιδιά".Το "εξωπραγματικό" ύψος του νεαρού Τούρκου οφείλεται σε έναν όγκο που εμπόδιζε να σταματήσει η ανάπτυξή του. Ο όγκος αφαιρέθηκε, αλλά ο Κοσέν σταμάτησε να ψηλώνει μόλις τον περασμένο χρόνο.

Πηγή: Culture Ana-Mpa


3 σχόλια:

korinoskilo είπε...

μικρος ειναι γμτ :Ρρρ

Rock N Rolla είπε...

μικρος στο ματι :ppppp

γιατι αν ισχυει αυτο με την παλαμη παντως(ενα μετρικο συστημα που εχουμε εφευρει εμεις τα πανπονηρα και πολυμηχανα πλασματα οι αντρες το οποιο υποστηριζει οτι το μηκος του αντρικου μοριου ισοβαθμει με την αποσταση της αρχης της παλαμης ως την ακρη του μεσαιου δαχτυλου!!!!!!!) ο τυπας δεν παει καλα σ'αυτον τον τομεα!! Γυναικες σκεφτειτε το! Τετοιες ευκαιριες δεν χανονται :P

αϊντε καλημερες σε ολους και ολες :-)

korinoskilo είπε...

@rock.... exei shmasia to megethos?:pppp
oriste ena thema:ppppppp

kalhmeres